У вас есть проект, с которым мы можем вам помочь?

Designul modern al bucătăriei trebuie să fie armonios

În orice familie, bucătăria joacă întotdeauna un rol esenţial. Anume ea reprezintă spaţiul vital, care adună întreaga familie la un mic dejun, prânz şi cină delicioasă. Mobila de bucătărie influenţează în mod direct atmosfera generală a celor prezenţi.
Piatra decorativă la bucătărie contribuie la extinderea vizuală a spaţiului. Pentru a crea un astfel de efect, piatra este placată orizontal. Se preferă o paletă de culori calde. Astfel se creează o atmosferă ospitalieră şi confortabilă.

Am reuşit să extindem vizual spaţiul de la bucătărie prin placarea orizontală folosind piatra TROIA şi BASEL. Piatra decorativă de culoare albă şi fildeş lărgeşte în mod ideal bucătăria, conferindu-i prospeţime şi confort.
Piatra decorative PiatraOnlineMd este un produs ecologic. Se potriveşte ideal pentru placarea pereţilor în bucătărie şi nu doar. Alegând piatra decorativă pentru bucătăria puteţi fi siguri că aceasta este ecologică deoarece nu emite substanţe toxice atunci când gătiţi la bucătărie.

Piatra decorativă în interiorul camerei de zi


Energia pietrei, chiar dacă aceasta este decorativă, creează în casă un sentiment de stabilitate, linişte şi pace. Posibil că la un nivel subconştient este asociată cu pereţi fiabili care protejează de duşmanii cetăţii sau stabilitatea şemineului drag.

În două proiecte am placat peretele cu piatra БАЗЕЛЬ şi OLD BRICK. În prima versiune, piatra БАЗЕЛЬ este realizată în culoare de bază, iar designerul pune accent pe canapeaua de culoare pronunţată. În cea de-a doua versiune piatra OLD BRICK este realizată în culoare fildeş. Este plăcută pentru ochi, se combină perfect cu canapeaua bej.

Placarea cu cărămidă de o sigură culoare se potriveşte pentru camera de zi monocromă, elementele haotice ale pietrei decorative pe pereţii albi creează efectul de castel. Dacă dimensiunile încăperii nu vă permit să zidiţi un perete, puteţi face o nişă în perete cu iluminare, unde puteţi plasa un panou de piatră.

Peretele, uşa, arcada şi şemineul ─ toate acestea pot fi decorate cu piatră făcând camera de zi mai confortabilă. Piatra în camera de zi se potriveşte pentru case de ţară sau private.

Piatra decorativă în interiorul oficiului

Decorarea corectă a oficiului face parte din succesul afacerii. Aici, în oficiu, petrecem o mare parte din timpul nostru, astfel atmosfera confortabilă este pur şi simplu necesară atât pentru manageri, cât şi pentru angajaţi, care vor lucra mult mai productiv într-un mediu confortabil. Să nu uităm de clienţii care, la prima vedere şi de la primul pas, trebuie să dorească să rămână în oficiul dvs. şi să cumpere exact produsul sau serviciul vostru.

Pentru decorarea pereţilor oficiului poate fi utilizată piatra de placare de diferite facturi şi soluţii. Puteţi crea un interior elegant, stilat şi o atmosferă aproape de cea naturală. Aceasta va contribui la crearea unei dispoziţii de lucru relaxate.

De obicei spaţiul de lucru în oficiu este decorat cu piatră de finisare fragmentară, deoarece se combină perfect cu alte opţiuni de finisare. De exemplu, o parte a peretelui poate fi placată cu piatră, iar cealaltă parte poate fi vopsită cu vopsea-emulsie pe bază de apă de culori pastelate sau decorată cu panouri uşoare din lemn.

Piatra artificială din interiorul oficiului va evidenţia stricteţea şi respectabilitatea încăperii şi vor crea un mediu de lucru calm.

Piatră decorativă pentru şemineu

Şemineele sunt întotdeauna asociate cu căldura confortului de acasă.

Mulţi oameni încearcă să-şi concentreze atenţia pe combinaţia reuşită a formei şi facturii suprafeţei şemineului cu interiorul încăperii în care este instalat. Iată de ce decorarea exterioară a şemineului are o importanţă deosebită atât la etapa construcţiei, cât şi la etapa de decorare a pereţilor camerei.

Primul şemineu este placat cu piatra Молдавия. Această piatră imită piatra montană, seamănă cu munţi cu pante abrupte. Cel de-al doilea şemineu este placat cu piatra БАЗЕЛЬ.

Placarea şemineului cu piatră decorativă aduce interiorul la rădăcini, adică la timpurile cât era placat doar cu materiale naturale prelucrate dur. Astfel de soluţii se potrivesc nu doar pentru stilurile clasice sau etnice. Loft-ul modern, Provence, gotica se combină perfect cu zidăria. Aceasta, la rândul ei, se potriveşte pentru tapete în stil retro şi tencuială veneţiană facturată. Piatra naturală are o greutate impresionantă, iar finisarea este dificilă. Pe piaţa materialelor de construcţii există o serie de imitaţii de înaltă calitate. Piatra decorativă pentru şemineu nu este inferioară caracteristicilor originalului, dar în unele aspecte chiar o depăşeşte.

Finisarea faţadei cu piatră decorativă

Finisarea faţadei cu piatră decorativă este o metodă cunoscută demult şi folosită pe scară largă pentru decorarea pereţilor exteriori ai casei. Varietatea facturilor materialelor de placare vă faceţi clădirea de nerecunoscut. Datorită finisării cu piatră decorativă, puteţi transforma o clădire veche în una nouă stilată şi modernă, iar una nouă o puteţi învechi în mod artificial.

Casa  finisată cu piatră decorativă arată fiabil şi inspiră încredere proprietarului acesteia.

Faţada casei poate fi placată atât cu piatră decorativă, cât şi cu cărămidă decorativă. Ambele opţiuni vor arăta elegant pe faţada casei voastre.

Finisarea soclului cu piatră decorativă

Una dintre metodele de finisare a soclului este utilizarea pietrei de finisare. Acest material este practic în exploatare şi are un aspect minunat.

Soclul este unul dintre cele mai importante elemente ale casei. De acesta depinde nu doar longevitatea clădirii, ci şi aspectul ei exterior. Fără finisare corectă, clădirea nu va arăta armonios şi complet. Despre faptul în ce îmbrăcăminte puteţi îmbrăca o parte a fundamentului care se ridică deasupra solului vom discutata în acest articol.

Sarcina principală a soclului este să preia sarcina pereţilor şi a acoperişului şi să o transmită fundamentului, precum şi să protejeze fundamentul casei şi faţadele de umiditatea atmosferică.

Finisarea gardurilor cu piatră decorativă

Gardul din jurul proprietăţii voastre este un fel de carte de vizită. După frumuseţea şi decorarea gardului oamenii judecă şi despre starea financiară a proprietarului teritoriului, de aceea finisarea gardului este atât de importantă. Folosirea diferitelor acoperiri decorative contribuie la îmbunătăţirea aspectului construcţiei şi la crearea unui anumit aspect al întregului ansamblu arhitectural.

Pe lângă funcţia pur estetică, finisarea cu piatră mai are şi o proprietate de consolidare. Astfel se îmbunătăţeşte rezistenţa construcţiei şi se prelungeşte termenul de exploatare. Cu ajutorul pietrei, puteţi ascunde şi unele defecte, de exemplu, puteţi neteziţi neregularităţile existente de pe suprafaţă. Piatra ТАНВАЛЬД arată cât mai natural posibil, deoarece nu a fost supusă unui tratament special înainte de utilizare.

Finisarea pivniței cu piatră decorativă

Mulți proprietari de case particulare sunt interesați de modul de dotare a pivniței în casă. La prima vedere, pivnița poate fi ușor și fără probleme, dar când vine vorba de proiectarea camerei, apar multe întrebări. Cât de frumoasă este să-ți decorezi subsolul sau pivnița? Aici echipa noastră este gata să vă ajute!

Pentru a decora pivnița, echipa PiatraOnlineMd recomandă cărămida decorativă PRAGA. Este ideal pentru finisarea pivniței, deoarece această cărămidă nu se teme de aer umed, umezeală și frig.

TOATE PROIECTE

НАШИ КЛИЕНТЫ

Нашими клиентами являются самые известные компании на рынке Республики Молдова. Мы ценим и уважаем наших клиентов за их выбор.