Aveți un proiect cu care vă putem ajuta?

“SOFILEN-LUX” SRL

Compania „SOFILEN-LUX” SRL activează pe piaţa pietrei decorative artificiale în Republica Moldova 11 ani şi în tot acest timp şi-a creat o imagine de partener de afaceri fiabil şi serios. Activitatea principală a companiei este producerea pietrei decorative artificiale „Magicrete” pentru pereţi şi pardoseli, piatră decorativă şi de faţadă, piatră pentru soclu, pavaj şi faţadă.

Tehnologia de producţie a pietrei artificiale de finisare are două componente principale – forme capabile să producă o turnare care redă textura originalului cu cea mai mare precizie şi sisteme de decorare care transformă betonul „mort” într-o piatră „vie”.

Piatra de finisare este cel mai bun material pentru decorare originală şi cu adevărat frumoasă şi elegantă a oricărei construcţii, deoarece este dificil de găsit cu ochiul liber diferenţele între piatra naturală, sălbatică şi artificială. Dar, în afară de componenta estetică, ţinem cont şi de ergonomia, performanţa şi funcţionalitatea asigurată special pentru placare şi finisare: produsele noastre protejează în mod fiabil suprafaţa placată de efectele dăunătoare ale mediului, iar pe voi de condiţiile meteorologice nefavorabile.

6 principii principale ale activităţii noastre:

  • Clienţii şi partenerii – sunt cea mai importantă parte a afacerii noastre. Oferim clienţilor noştri doar produse de calitate înaltă, la preţuri flexibile şi o deservire de primă clasă. Depunem toate eforturile pentru a atinge cel mai înalt nivel de cooperare la toate etapele relaţiilor noastre cu clienţii. Prioritizarea intereselor clienţilor este cheia succesului companiei.
  • Încrederea – este fundamentul relaţiilor de parteneriat. Câştigarea încrederii este primul pas spre crearea relaţiilor de succes. În tot ceea ce facem ne străduim să câştigăm încrederea clienţilor şi partenerilor noştri.
  • Calitatea – este cheia satisfacţiei clienţilor companiei. Imaginea companiei noastre este calitatea produselor noastre. Întotdeauna monitorizăm calitatea pietrei şi cărămizii decorative, astfel încât aceasta să corespundă standardelor de calitate şi după primirea produselor noastre clienţii noştri întotdeauna erau mulţumiţi.
  • Modernizarea – este unica cale spre prosperitate. Lucrăm constant asupra introducerii produselor şi tehnologiilor noi. Înţelegem că unul dintre avantajele noastre este capacitatea de a identifica cu precizie şi în timp util oportunităţi noi şi de a le transforma rapid în beneficii pentru clienţii şi partenerii noştri.
  • Dezvoltarea – continuă asigură viabilitatea întreprinderii. Desfăşurăm activitatea noastră astfel încât să atragem în permanenţă clienţi noi, iar partenerii existenţi să se dezvolte împreună cu noi. În acest scop, ne străduim în continuu să realizăm  propuneri noi, precum şi să căutăm modalităţi de extindere a domeniului de activitate al companiei noastre în segmentul de bază al pieţei.
  • Angajaţii competenţi – sunt cea mai importantă resursă a noastră. Ne bazăm pe angajaţi competenţi, energici şi întreprinzători. Profesionalismul personalului este garanţia producţiei mărfurilor şi serviciilor de înaltă calitate. Ne ghidăm de principiul – activitate stabilă şi oportunităţi de creştere profesională şi financiară pentru angajaţii noştri în schimbul asigurării unui venit stabil şi cinstit pentru companie şi a deservirii de calitate pentru clienţii noştri.

CERTIFICATE

Pentru un cumpărător obişnuit este dificil să determine „cu ochii” cât de ecologică este piatra artificială cumpărată, iar în prezent, şi cumpărătorii şi producătorii de piatră artificială de înaltă calitate (piatră sălbatică, cărămidă decorativă) acordă o atenţie deosebită acestui fapt.

Compania „Sofilen Lux” produce piatră artificială de înaltă calitate (piatră sălbatică, cărămidă decorativă), aplicând o tehnologie de producere care corespunde regulamentului tehnologic aprobat în modul prevăzut. Toate componentele utilizate pentru producerea pietrei decorative „Sofilen Lux” respectă standardele de stat şi au certificate de conformitate care confirmă lipsa aditivilor nocivi şi deşeurilor industriale.

În fiecare an participăm la diferite expoziţii, expunem produse noi.  

Aveți un proiect cu care vă putem ajuta?

Lucrări recente

Va oferim o colecție de obiecte, care au fost folosite în timpul construcției de materiale de construcție din catalogul prezentat pe site-ul nostru.

CLIENȚII NOȘTRI

Clienții noștri sunt cele mai renumite companii de pe piața Republicii Moldova. Noi prețuim și respectăm clienții noștri pentru alegerile lor.